Za donatore

Poštovani, ukoliko imate želju pomoći rad humanitarne organizacije „Budi dio hajra“, nudimo vam jednostavne i efikasne načine za to. Izuzetno cijenimo svaki vid pomoći, kao i vašu svijest da pored onih koji imaju i ne oskudjevaju u životu, postoje i oni koji jedva preživljavaju. Svi oni su naša kolektivna odgovornost i naša pomoć njima je pomoć cijeloj zajednici da krene naprijed.

Donirati možete na više načina i u različite svrhe:

– Postoji opcija pomoći već pokrenutoj akciji ili projektu.

– Možete uplatiti i opću donaciju, a H.O „Budi dio hajra“ će nakon toga vaša sredstva rasporediti tamo gdje su najpotrebnija u tom momentu.

– Možete takođe mjesečno ili u drugom intervalu koji vam odgovara redovno uplaćivati određenu svotu za određeni projekat ili nenamjenski. Postoji i mogućnost trajnog naloga banci da svaki mjesec proizvoljnu sumu sa vašeg računa uplaćuje na račun H.O „Budi dio hajra“. Za detaljnije informacije možete nas kontaktirati na email ili telefon.

– Vaše donacije ne moraju biti isključivo u gotovini. Možete donirati i kućanske aparate, stoku, prehrambene i higijenske potrepštine, poljoprivredne proizvode, odjeću itd.

Želimo vam takođe skrenuti pažnju da ćemo se, ukoliko imate neku posebnu želju, maksimalno truditi da vam izađemo u susret, ali pri tome trebate imati na umu objektivne mogućnosti i okolnosti, kao i da uvažiti već utvrđen program rada naše organizacije.

Podatke o našim računima i načinima uplate možete naći u rubrici DONIRAJTE.

Podržite naš rad, budite i vi dio hajra…